top of page
goede-1-12.jpg
workshop in actie
Anker 1

Een creatieve workshop is voor ons altijd onderdeel van een ontwerpproces. Zodra er meerdere belangen en stakeholders een rol spelen ontstaat er behoefte aan vereniging van ideeën, behoeftes en visies. In onze eigen projecten zetten we creatieve workshops dan ook veel in als tool om in korte tijd inzicht, nieuwe oplossingen en verbinding te bewerkstelligen.

Uniek aan onze vorm van workshops is de tastbare aanpak. Fysieke objecten hebben de kracht om meerdere niveaus in onze hersenen aan te spreken. En dat is het eerste wat we in een sessie willen bereiken; meer ideeën, perspectieven en uiteindelijk oplossingen.

Het  geven van een workshop is altijd bijzonder. Het is namelijk een klein, tijdelijk ecosysteem waarin iedereen gelijk is en geen idee te gek. Als facilitators vinden we het heel belangrijk om een sfeer neer te zetten waarin iedere deelnemer zelf wil bijdragen en het resultaat een team-effort is.

 

Bij iedere workshop zorgen we voor een grondige intake en duidelijke terugkoppeling van de resultaten. Zo boeken we resultaten die u verder brengen. Bekijk hieronder wat we kunnen betekenen voor uw organisatie.

creatieve workshops

workshop pakketten

precies op maat

pakketten

problem solving

Aanpak van één vraagstuk binnen uw organisatie. Als productontwerpers denken we analoog, visueel en driedimensionaal, en zo bieden we ook de deelnemers  de ruimte om tot nieuwe oplossingen te komen. Elke sessie is uniek, uitdagend en biedt andere perspectieven. Met een grondige intake en verslag van de resultaten faciliteren we oplossingen die ingezet kunnen worden.
vraagstuk
draagvlak
reflection in action
prijs vanaf

1450,-

4u

duur

design lunch

In deze sessie combineren we het nuttige met het aangename. In samenwerking met de Klub zetten we een heerlijke lunch in als onderdeel van workshop. Deze vorm is heel geschikt bij het vormen van nieuwe ideeën, richtingen of bijvoorbeeld een toekomstvisie. In vier uur leggen we de focus op de mogelijkheden en zoeken we naar inspirerende oplossingsrichtingen. Met een intake gesprek en documentatie van de resultaten brengen we uw organisatie verder.
inspiratie
design lunch
toekomstvisie
prijs vanaf

1548,-

4u

duur

training design thinking

In een korte sessie bieden we de deelnemers verschillende tools om met uitdagingen binnen de organisatie om te gaan. Met de intake maken we een selectie van één of twee relevante focuspunten binnen Design Thinking. Een stimulerende workshop waarin we participanten als ontwerpers naar de wereld laten kijken. Aan het einde  worden de methodes meegegeven, om de sessie door te zetten op de werkvloer.
tools
training
design thinking
prijs vanaf

850,-

3u

duur

*Specifieke wensen? Neem vooral contact op en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page