top of page

showcase

een selectie van spraakmakende projecten

NuclearSitdown.JPG

Nuclear Sitdown

radioactief afval in Nederland

In één dag wordt er genoeg radioactief afval gemaakt om een tweeëneenhalf-zits bank mee te fabriceren. Een bijzonder aspect daarvan is dat er behalve kernenergie nog  vele andere toepassingen zijn waar we het eigenlijk nooit over hebben.


Samen met de COVRA, de beheerder van het Nederlandse radioactieve afval, is de Nuclear Sitdown ontwikkeld, met als doel het gesprek te openen en stimuleren.

i
i
i

COVRA | ontwikkelingstraject

Studiobox

geluidsapparatuur om mee te nemen

Talentontwikkeling is een belangrijk deel van persoonlijke groei, waar we met de Studiobox graag een steentje aan bijdragen. Deze draagbare opnamestudio maakt het mogelijk om zonder hoge opstartkosten de eerste stappen te maken in de muziekscene.

 

Binnen de omgeving van Quardin is de box binnenkort beschikbaar, in combinatie met workshops en andere mogelijkheden om jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling.

i
i
i

Quardin | samenwerking

Studiobox.JPG
Demokoffer.JPG

Demokoffer

opent deuren vanuit

een koffer

Hoe krijg je een deur in een koffer? Voor Openr hebben we ons gebogen over dit vraagstuk, en zijn we op deze elegante kit uitgekomen.

 

De koffer demonstreert de werking van de slimme Openr-intercom, waarmee je onder andere kan videobellen om de deur open te maken. Doordat de koffer op een batterij functioneert kan je zelfs in het park een demonstratie geven.

i
i
i

Openr | productontwikkeling

Squid Opener

klim in niveau

Het idee voor deze set bieropeners is uiteraard begonnen aan de borreltafel, maar inmiddels zijn ze flink in productie.

Samen met Squid is het concept ontwikkeld om de competitie nu ook ná het klimmen aan te gaan. Voor het gebruik heb je dan ook echt wel wat vingerkracht nodig, alhoewel het instapmodel zelfs voor beginners

te doen is.

i
i
i

Squid | conceptontwikkeling

Bieropener.JPG
bottom of page